Welkom » Recensies

Geeft u mij ook uw recensie?

Reacties

Marianne van der Bent
3 jaar geleden

Ik ben heel blij met mijn website! In samenwerking met Elize is de site helemaal naar wens ingevuld en aangepast. Met duidelijk uitleg hoe ik mijn website in de toekomst kan aanvullen en veranderen. Het contact met Elize verliep snel en prettig. Ik beveel Elize van harte aan als je een website wilt laten maken.

Karin
3 jaar geleden

Ik ben erg tevreden over wat Elize voor mij gemaakt heeft. Een website die helemaal aan mijn wensen voldoet. Ik vond de samenwerking ook heel prettig. Ze kwam zelf ook met leuke ideeën aan en dacht met je mee. Helemaal blij mee!

Voetverzorging Pascale
3 jaar geleden

Over de website die Elize voor mij heeft gemaakt ben ik zeer tevreden. Ze kwam zelf met leuke ideeën en de samenwerking was zeer prettig. Ik ben er erg blij mee!

Gien Rijsbergen
4 jaar geleden

Elize heeft voor mij een hele mooie en stijlvolle site gemaakt. De samenwerking was zeer prettig, en de hulp die zij gaf was voor mij een grote steun.

regarda
4 jaar geleden

Prima service. Er is vol enthousiasme aan 2-handjes gewerkt. Dat was te merken door meedenken, doorvragen en ideeën aandragen. Ik ben er heel erg blij mee en krijg veel positieve reacties.

D.van.der.weijden
4 jaar geleden

De nieuwe website van speeltuin Westerkwartier is geweldig geworden. Alleen maar lof van onze leden ontvangen.
Dat er zoveel mogelijkheden waren heeft ons verrast, hier kunnen wij weer jaren mee vooruit .

Reactie plaatsen