Welkom » Voor wie

Waarom?

Tegenwoordig kan iedereen zelf een website maken...waarom bied ik dan toch de mogelijkheid uw website door mij te laten ontwerpen? De laatste tijd heb ik regelmatig de vraag gekregen van mensen om een website te maken. Ondanks het gebruiksgemak van veel websitebuilders op internet zijn  er toch altijd nog mensen die het niet zien zitten om zelf hun website te maken. Dat kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat ze er geen tijd voor hebben, dat ze geen enkele computervaardigheid hebben of dat ze het moeilijk vinden een website mooi vorm te geven. Deze mensen wil ik graag helpen. Voelt u zich aangesproken, lees dan snel verder!

Voordelen

U verliest geen kostbare tijd met het bouwen van uw site en kunt zich richten op de andere aspecten van uw onderneming.

Nadien bent u geen kosten kwijt aan het laten bijhouden van uw site, u kunt hem makkelijk zelf bijhouden of eventueel iemand uit uw directe omgeving, omdat uw website draait met een zeer gebruikersvriendelijk programma.

Voor wie kan ik wat betekenen?

Omdat het opstarten van een eigen bedrijfje of onderneming vaak al veel geld kost, zit u niet te wachten op hoge kosten voor het laten maken van een website. Ik wil dan ook graag voor die mensen wat betekenen die iets willen opstarten in de vorm van een klein bedrijfje of onderneming of als ZZP-er aan het werk gaan. Ook voor mensen die als hobby of vereniging iets willen presenteren wil ik graag een eenvoudige website bouwen, die dan niet teveel geld hoeft te kosten. Ik denk bijvoorbeeld aan het starten van een klein restaurant, aan de slag gaan als interieurstylist, een winkeltje beginnen, enzovoorts.

U kunt uw website nadien makkelijk zelf bijhouden!

Ik ben niet verantwoordelijk voor inhoud van een website die, na het ontwerpen door mij, op een website geplaatst wordt.

 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.